ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار

با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.

مواد لازم :

 خرما  200 گرم  گردو  30 گرم  بیسکوئیت پتی بور  30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت  پودر نارگیل  به مقدار لازم  گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین


طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
بعد اونها رو آبکش کنید.

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
هسته خرما رو هم در بیارید.

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما

/ 0 نظر / 8 بازدید